Frigonais
Frigonaisd.o.o.

Dobro došli u

Frigonais d.o.o.

FRIGONAIS Niš je porodična firma koja je osnovana 1996. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Kolektiv danas ima 80 zaposlenih radnika. Sedište firme je u Nišu dok su pogoni za preradu voća smešteni u topličkom kraju, u Kuršumliji. Ovo ekološko područje je poznato po gajenju poznatih sorti voća (oblačinskoj višnji, šljivi, jabukama, malinama i kupinama). Upravo zato je preduzeće FRIGONAIS, kao izvoznik voća proizvedenog u ekološkoj sredini, poznato i u zapadnoj Evropi, na šta ukazuje godišnji prosečni izvoz u vrednosti od oko 5 miliona evra.

FRIGONAIS je firma koja iz godine u godinu ostvaruje dobre poslovne rezultate i sve više sredstava izdvaja za nove investicije i nove programe.

Filozofija

Naše vrednosti

Nastali smo kao porodična firma i kroz napredovanje smo uspeli da zadržimo izvorne vrednosti. Svim svojim klijentima i saradnicima prilazimo sa istom pažnjom i trudom.

Image
Image

Vizija

Naša vizija budućnosti

Ostvarivanjem sve boljih poslovnih rezultata iz godine u godinu, Frigonais teži osvajanju novih tehnologija koji bi omogućili što kvalitetniji proizvod kao i osvajanju novih tržišta.

Istorijat

Zašto odabrati nas

FRIGONAIS je kao izvoznik voća proizvedenog u ekološkoj sredini, poznato i u zapadnoj Evropi, na šta ukazuje godišnji prosečni izvoz u vrednosti od oko 5 miliona evra.
Neprestano istraživanje i osvajanje novih tehnologija je ono po čemu se izdvajamo i šta garantuje kvalitet naših proizvoda.
FRIGONAIS je firma koja iz godine u godinu ostvaruje dobre poslovne rezultate i sve više sredstava izdvaja za nove investicije i nove programe.
Pored navedenog proizvodnog programa FRIGONAIS ima i program sušenja svih vrsta voća. Godišnja prerada otkupljenog voća i šumskih plodova iznosi oko 8.000 tona i radi se za poznate kupce u zapadnoj Evropi - u Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Austriji, Grčkoj, ...

Zainteresovani ste za saradnju?

Kontaktirajte nas već danas

Poyovite nas

  • +381 18 259 044
  • +381 27 381 751

Pošaljite email

  • frigonais@gmail.com
  • office@frigonais.rs

Sedište firme

  • Orlovića Pavla 26 18000 Niš, Srbija